Kloak,vejledning konsulentarbejde

 

Vejbred v/ Morten I. Sørensen, Farendløsevej 2, 4100 Ringsted, Tlf.: 59 59 91 59, mobil: 20 96 10 27, e-mail mis@vejbred.dk

Samarbejde

 

 

 

 

Forside

Profil

Dine projekter

Den bedste måde at kontakte mig på er via email mis@vejbred.dk eller telefon 59 59 91 59. Fortæl mig om dit projekt og derefter kan vi aftale en tid, hvor jeg kommer ud og kigger på det. Det kan være både i dag- og aftentimerne eller weekenden. Hvis du ringer beder jeg dig respektere at jeg har en familie og har aktiviteter i min fritid, og derfor ikke altid har mulighed for at svare telefonen. Læg da en besked med navn og nummer og tidspunkt for hvornår det er bedst at træffe dig, og jeg vil ringe tilbage så snart det er muligt for mig.

Hvis du gerne vil have en fast pris på dit projekt, kan du bestille mig til at lave et tilbud, så vil jeg komme på besøg og se dit projekt. For at opnå det bedste resultat, er det vigtigt at du er meget konkret og præcis i dine oplysninger om hvordan du ønsker resultatet skal se ud. Du kan også vælge at få et overslag, som udregnes efter dine tegninger, billeder og mundtlig kontakt over telefon eller email. Denne pris er ikke fast og kan svinge.

Når du så har besluttet dig for at det er mig som skal udføre dit projekt, sender jeg en ordrebekræftigelse, som indeholder en kort beskrivelse af projektet og hvilke materialer vi er blevet enige om der skal bruges. Hvis der er blevet lavet et forudgående tilbud, vil den faste pris blive skrevet på. Hvis du har valgt et overslag vil min timepris og materialepris stå på ordrebekræftigelsen. Den skal sendes tilbage i underskrevet stand, hvorefter du får en kopi og vi aftaler nærmere og tidspunktet for hvornår jeg skal komme. Odrebekræftigelsen er en sikkerhed for både dig og mig om vores gensidige aftale.

Ved større projekter kræves der en bankgaranti. Under projektets udførsel sender jeg delregninger ud ca. hver 14. dag. I de fleste tilfælde forbeholder jeg mig ret til at sende en regning for materialerne, når de leveres på din adresse. Hvis ikke regningerne bliver betalt til tiden vil jeg stoppe projektet med øjeblikkelig varsel og de materialer, som ikke er betalt sender jeg retur til leverandøren for kundens regning.

 

 

 

Kontaktoplysninger